neljapäev, 7. juuni 2007

Silva Klubi õhtu 15.06.07 kell 18.00

Päikest Sulle hiliskevadesse!

Niisiis – lähem info Tallinna Silva klubi õhtu kohta.

Toimub: 15. juunil algusega kell 18.00

Toimumiskoht: Tallinna Vaimse Tervise Keskuses (www.mhcenter.ee) (Haabersti klubimaja), aadressil Õismäe tee 105a. Kui keegi vajab kohaleminekuks abi, siis palun helistada: Külli Mäe , tel 5656-2403

Silvaõhtu plaanitud pikkuseks on umbes 3 tunnikest – oleneb meist kõigist – kui vestlus kujuneb väga elavaks, siis võib minna ka natuke pikemalt (minu poolt takistust ei ole). Teeme mõningaid harjutusi - mõni harjutus, mis oli meil põhikursusel, aga ka mõni teistsugune harjutus. Kui Sul on mõne tehnika kohta tekkinud küsimusi, siis annan endast parima, et küsimus leiaks ka vastuse. Samuti – kogu kokku oma kogemusi – neid on ju teistelgi huvitav kuulata.

Kohv-tee ja suupisted käivad asja juurde.

Vaatame muuhulgas ka filmi „The Secret” ("Saladus"), mis räägib Saladusest, mida on teadnud suured teadlased ning geeniused läbi kogu inimajaloo. Selles filmis on ära toodud nägemus sellest, kuidas saavutada soovitut. Peale filmi vaatamist on teretulnud vastavasisuline vestlusring.

Silva klubi õhtu osalustasu on 50.-, katmaks organiseerimisrõõmu.

Võid selle maksta kohapeal vahetult enne üritust sularahas kohapeal või pangaülekandega hiljemalt 11.juunil järgmisele arvele:
OÜ Simurg
a/a 17 000 697 260
Selgitusse palun lisa, et on Tallinna Silva Klubi Õhtu osalustasu.

Kohtumiseni 15.juunil Tallinnas.

Seniks aga ikka paremat ja paremat käekäiku soovides

Kommentaare ei ole: