reede, 11. mai 2007

Kolmapäeval 16.mail: kes kellega sõidab...

Tere kõigile!

Kuna eelmisel kolmapäeval olime Mareti juures, kus sai kokku lepitud, et Elisabeth võtab meid oma kodus, Kiisal, vastu, siis nüüd edastan kutse Elisabethi poolt

Niisiis, kõik, kes soovivad osaleda, peaksid märku andma, et kusagil kohtuda, et siis koopereeruda ja autodes kohad leida .

Kohtumine võiks alata, arvestades paikkonda kusagil kella 18.30 paiku. See eeldaks siis kokkusaamist, nt kell 18.00 Tallinnas.

Oleks tore, kui autoga sõitjad annavad märku, millisest linnaosast liikumine alguse saab, et võiksime endast märku anda, lisades telefoninumbri.

Nagu Merike teatas, tuleb tema vanalinnast, mina saan trammiga Vabaduse väljakule, kui on keegi, kes sealt poolt liikuma hakkab siis on hea, kui sellest teada annaksid.

Arvan, et ka varem - kella 17.00 paiku- võib sõitma hakata, aga mulle tundub, et linnaliiklus on hetkel hullumeelsuse tipus ja enne kella 18.00 on suured ummikud, mis peale seda kellaaega pisut hajuvad.

Seega, ole valmis ja anna endast peagi teada.

Soovin kõikidele emmedele rõõmsat emadepäeva!

Tervitustega, Lia (5534410)

Merike (56242377)

Saame kokku Elisabethi juures kolmapäeval 16.mail

Tere Lia!

Ootan Sind ja kõiki teisi, enda poole koju, Kiisal kolmapäeval 16.mail!
Elan Kiisa aleviku algusest 3,3 km. Peatee ääres suur 2- kordne, helekollanemaja, Kapa 177

(Linnast pääseb Saku või Tõdva kaudu, sõita Kiisale, Kiisa vahel peateedpidi otse, üle silla, u 1km pärast vasakut kätt on Ankru kauplus, sealt sõita ikka otse ja 300 m peale kauplust- vasakul paistab päike ;)- ehk näete suurt helekollast maja!

Kõik on oodatud !!!
Kellel oma transport puudub, äkki ühinete!

Linnast pääseb veel marsuuttaksoga 219, 240, Estonia puiesteelt,
marsa juhile öelda: Kapa teine värav, siis marsa peatab maja ees !

Tervitusega Elisabeth.