neljapäev, 10. mai 2007

Lia: Ülemaailmne palvus

Suurim ühendatud uskude üleilmne meditatsiooni ja palve üritus leiabaset 15 mai kuni 29 mai, osaleb üle miljoni inimese.
Sel ajal ühinebJames Twyman rahuliikumisega Iisraelis ja Palestiinas, et sõna otsesesmõttes "kallistada" Jeruusalemma vanalinna ning palvetada rahu eesttervendamaks seda maad.
Jeruusalemma Kallistamine leiab aset 21 mail, kuid on ka teisi võimalusiosalemiseks.
Kahe nädala jooksul anname teada, kuidas sa saad toetadaülemaailmset rahu- ja palveliikumist. James juhib gruppi palverändureid,kes osalevad sündmuses.
Mõned kohad on veel vabad. Kui sul on isiklikkuhuvi sellest osa võtta, siis külasta
http://www.emissaryoflight.com/ ning vajuta viidale 'Schedule'.

Allpool leiad informatsiooni registreerimaks ennast või oma rühma.
Valime rahu enese jaoks ja kogu maailma jaoks.
Rohkem infot õhtupalvuse kohta: CommonPassion.org koostöös mitmete kohalike ja ülemaailmsete rühmadegajuhib maailma suurimat ühendatud uskude meditatsiooni ja palve üritust.
See koosneb hulgast meditatsioonidest ja palvetest kohaliku ja üleilmserahu heaks. Toimumisaeg 15 mai kuni 29 mai 2007.
Eeldatavasti võtabkahenädalasest tegevusest osa üle miljoni inimese pea igastreligioonist, religioossest rühmitusest, kommuunist ja meditatsioonirühmast.

Palve- ja meditatsioonipraktika ajal vaatleme kriminaal-statistikat,hädaabikõnede andmeid ja teisi sotsiaalseid näitajaid, mis näitavadrahuloomise tulemuslikkust.

Milline on mai kuu programm?
Iga rühm valib päeva või päevad, millal nad viivad läbi oma palveid võimeditatsioonipraktikaid, mille eesmärgiks on edendada ühiskondlikkuharmooniat kohalikul ja üleilmsel tasemel.

CommonPassion.org sõnastab ühise taotluse ja teema kõikide rühmade jaoks, mis loob ühtsuse. Igarühm ja indiviid märgib end üles sellel internetilehel ning toob ära,mida ta/nemad teevad valitud päevadel.
Kohaliku tasandi palve-meditatsiooni fookus on suuremalt jaolt kohtades,kus meil on võimalik saada andmeid tänu seadusele ja kohalikuleomavalitsusele.
Teiste sõnadega kui Chicago, Los Angelesi, SanFrancisco, Rooma, Tokyo, Londoni ja Rio kohalikud omavalitsused on nõusjagama kriminalistika ja hädaabi kõnede andmeid, siis me toome juurdetäiendavaid rühmasid nendesse suurlinnadesse osalemaks tegevustes, mison pühendatud nende piirkondade jaoks.
See aitab luua mõistlikkukoostööd selle piirkonna osalejate vahel; kogemuse põhjal võib öelda, etsee suurendab soovitud tulemust.
Peamine portaal osavõtust teatamiseks: http://www.CommonPassion.org/

Lia: Silva Meetodi koolitus Tallinnas

Päikest kallis Silvalane!

Edastan Sulle info Silva Meetodi lastekursuse kohta. Karinilt järgnev info:

On olnud ärevad ajad meile kõigile. Meelekindluse arendamiseks: 18.,19.,20.mail 2007 toimub Tallinnas, hotellis Barons, aadress: Suur-Karja 7 / Väike-Karja 2 - Silva Meetodi kursus lastele ja täiskasvanutele samaaegselt. Kursuse täiskasvanutele viib läbi Kersti Kracht

(info www.silvakoolitus.ee )

Koolilapsed võtab oma hoole alla Karin Lilienberg (Info gsm: 53 844 830)

Kursuse ajakava:
18. mai kell 17:30 – 21:00
19. mai kell 11:00 – 18:00
20. mai kell 11:00 – 15:00

Kursuse hind lastele:
algajatele kuni 07. maini 1600.-/in
algajatele alates 08. maist 1900.-/in
kordajatele 300.-/in

Tasumine: FIE Karin Lilienberg , a/a 1105569364


Registreerida aadressil: klilienberg@hot.ee kuni 12. maini.

Ikka paremat ja paremat käekäiku soovides

Reigo Reimets
Silva Meetodi koolitaja
OÜ Simurg
tel. +372-5650-4672
silvameetod@simurg.ee
www.simurg.ee