neljapäev, 7. juuni 2007

Intensiivse lõõgastumise laager 5-11 aug Pärnumaal

Intensiivse lõõgastumise laager. 5-11 august 2007, Pärnumaal Leesojal.
Pikemalt laagri sisu ja osalemise tingimuste kohta loe palun www.zone.ee/Leesojalaager

Laagri eesmärgiks on tuua inimene tagasi oma loomuliku oleku juurde, aidata kehal ja meelel vabaneda sinna aja jooksul kogunenud ebakõladest. Igal päeval lõõgastame kindlat kehapiirkonda ning laseme vabaks sellega seonduvaid läbielamisi.
Laagri metoodikad põhinevad ühelt poolt jooga ja tantra psühhotehnikatel, teiselt poolt Wilhelm Reich’i “lihaskilbi” teoorial. Lisaks ka mitmeid kaasaegseid psühhoteraapia elemente.
Tulemus sõltub väga palju isiklikust motivatsioonist: sisemisest julgusest, kokkuvõtmisvõimest ning vajadusest olla terve.

Kindlasti oled enda juures tähele pannud järgmisi kehalisi aistinguid: püsivad lihaspinged, ebaühtlane hingamine, sisemised käsud-keelud, allasurutud tunded, äng, meeleolu muutused, rahulolematus, vahel ka teadmatus, mida selliste tunnetega enese sees peale hakata. Iga kord, kui sa pole saanud teha seda, mida tahtsid või jäid ilma millegist, mida oleksid pidanud saama – talletub sinusse negatiivne mälestus. Elu jooksul koguneb selliseid jälgi ilmatu hulk ning igaüks neist röövib osa su elujõust ja võimalustest.
Kuid kõike seda on võimalik oluliselt vähendada, lõõgastades sügavalt ja teadlikult kindlaid kehapiirkondi ning “puhastades” oma meelt vastuoludest.

Vajalik on täita ankeet, et täpsemini välja selgitada selles laagris toimuvate harjutuste ja tehnikate sobivust. Valik laagrisse ei sõltu Sinu staatusest ja nimest, vaid Sinu sisemisest valmisolekust psühhotehnikate edukaks omandamiseks, arenguks.

Kui tuled laagrisse, siis osaled terviklikult kogu laagris ja annad enda jaoks võimaluse sügavalt lõõgastuda. Sa võid mõelda ka nii, et kui sa oled elus kulutanud päevi ja aega teiste jaoks ja oled lasknud mööda päevi mitte midagi tehes, siis ei ole raske võtta elus 6 päeva, et tegelda enese maksimaalse lõõgastusega. Peab kohe mainima, et lõõgastuslik laager ei ole puhkus, vaid tõsine töö sinu endaga.

Oleme tähele pannud, et paljudes ennastarendavates laagrites on liiga palju uudishimulikke inimesi, kes otsivad vaid suhtlust ja hetkelist kõrvalhüpet argielust. Meie eesmärgiks on luua ühtne laager, kus igaüks, kes tuleb, on tähtis ja tema areng oluline. Kus Sa ise õpid, iseenda jaoks.

Päikest!
Thule Lee

Kommentaare ei ole: