kolmapäev, 11. aprill 2007

04.04.2007 töörühm Männikul

Vastavalt lihavõtte meeleolule ja Lia eemalolekule suunati meid kenasti kiriktuppa, kus altar, aknakaunistused ja mõned pühapildidki seinal.

Protokoll:
Kohal 9 tudeerijat (Sille, Maret, Elisabeh, Ursula, Koit, Filipp).
Läinud nädal:
Koit: Kõik hea nagu alati, kõik halb nagu alati.
Filipp: Hea asi see, et tuludeklaratsioonits sai suure summa tagasi, halb - tuju enamus aega suhteliselt halb, rahulolematus töö valdkonnaga.
Sille: hea- et ta täna siin on, halb- sama, sest et ei ole siiani sõudnud,see on kogu aeg häirinud, seest näris, kuigi hoogu võtnud, täna esimest korda.
Maret: hea - tööl keerati kooliasi kasuks, eelmise nädala Jure seminar, halb - töö juures imelikud tunded, ei taha tööd teha, pinnapealne, mõõnaperiood.
Elisabeth: hea- Jure seminar, mis oli väga huvitav, hästi palju tuttavaid inimesi, turvalisuse tunne.halb - väike tüdruk oli vahepeal haige, allergia.
Ursula: hea- vahetas tugikargu kepi vastu, ehk liiklusvahendit ;), halb - palju mitmeid asjaajamisi, ametkondades käimist.

Edasi toimus väikene arutelu juhtumianalüüsi koha pealt, nagu tudengeile kohane. Et kuidas vormistada, ja mida sisse kirjutada ja kui pikk ja jne jne.

Edaspidi toimus kolmestes gruppides nõustamisprotsessid ja Filipp tegi oma kolmikus ka kliendile teraapiaseansi.

Oli mõnus ja ootame ikka kolmapäeviti osalisi treenima.
Harjutamine teeb meistriks!