kolmapäev, 21. märts 2007

Teie abi on vajalik !

Teie abi on vajalik!
Vajan kiirelt ruume eraseansside tegemiseks Tallinnas, olen valmis tasuma ruumi eest tunni või päeva kaupa.
Kuupäevad on järgmised:
28. märtsil kl 16-20
29. märtsil kl 10-18
12. aprillil kl 10-18
Kui teil on pakkuda oma abi või teil on asjakohaseid soovitusi, võtke palun minuga ühendust, ja seda ka eesti keeles (mul on palju häid hingi, kes aitavad mul teie kirju tõlkida).
biechon@msn. com
Ette tänades,Jure

Üksindusest sõpruseni- teade Jurelt

Üksindusest sõpruseni?
Kuidas küll selleni jõuda? Vastuseks on SIDE!
Ainult luues turvalises keskkonnas inimeste vahele sideme saavutame me selle.
27. märtsil Tartus
29. märtsil Tallinnas
5. aprillil Pärnus
Paljud teist on jaganud oma kogemusi peale osalemist õhtustel seminaridel, pikkadel seminaridel, kursustel ja eraseanssidel, et need on aidanud teil viia läbi suuri muutuseid teie elus ja parandada teie elu kvaliteeti.
Ära jää üksi! Palun võta kaasa oma sõber, pereliige või keegi, kelle kohta sa tead, et ta võib sellest kasu lõigata.
Ära mine sellele retkele üksinda, haara sellesse teekonda ka inimesi enda ümber, sest nii tehes töötame me kõik globaalse muutumise heaks.
Teie kõik, kellega ma olen tutvunud hiljutistel seminaridel, refleksoloogia kursustel ja hüpnoteraapia- psühholoogia kursustel, ma ootan jälle teie ja teie sõpradega kohtumist nendel õhtutel.
Ja nagu ikka, garanteerin teile põnevalt ja toredalt veedetud aega ning väljakutseid.
Kohtume peagi!
Armastusega,Jure

Kohtumine esmaspäeval 26.03.2007 kell 11.00

Tere!

Järgmine hommikune hüpnoteraapia töörühma kokkusaamine on esmaspäeval, 26.märtsil kell 11.00.
Palun andke võimalikult kiirelt teada, kes saavad seekord tulla.

Asukoht: Tallinn, Veerenni põik 1F, see on eramaja - valge maja ja valge aed; tulete sisse jalgväravast ja maja taha, terassile, metalluksest sisse ja II korrus, ustel sildid Muusikateraapia. Buss nr. 16 Luite peatus.


Ilusat kevade algust!
Pille Teearu (+372) 5233356
pille@pillearu.ee

19. märts - meenutus päevase grupi kokkusaamisest

Tore on ka meie väikesest grupist märku anda, sest nagu selgus tuleb igat uut asja õppida, nii ka blogi kasutamist. Kuid õnneks on meil olemas targad lapsed - meie igapäevased õpetajad siin ja praegu.
Viieliikmeline päevagrupp kogunes esmaspäeva ennelõunal Pille muusikateraapia ruumides aadressil Veerenni põik 1F.
Esialgu tutvusime üksteisega, vahetasime oma muljeid kogetust ja kuulsime värskeid Tartu gruppide uudiseid. Rääkisime tekkinud mõtetest, hirmudest ja sisemisest segadusest. Esimene suur küsimus? oli kõikide jaoks - kust leian endale "kliendid". Osa seltskonnast (Angeelika ja Pille) olid harjutustega juba alanud, osa mitte.
Tutvustasime üksteisele loetuid ja õpiprotsessis meid kindlasti toetavaid raamatuid, mida siinkohal ka teistele soovitame: "Hüpnoos. Vaimu saladused" ja "Vägivallatu suhtlemine".
Viisime läbi kaks teraapiat, kus olid lisaks Terapeudile ja Kliendile mitu Vaatlejat. Siinkirjutaja kogemuse põhjal võin öelda, et esimesel korral on väga hea kui nn "tee sulgemise hetkel" sulle uus suund Vaatleja abil kätte antakse.
Pille, kes on läbi viinud nii terapeudi seansse kui ka magnetkäsi pööras tähelepanu sellele, et tal tekkis "magnetkäte" tegemise ajal arusaamatus tegevuse eesmärgi püstitamisel. Seetõttu oli kogu protsessi raske juhtida.
Kristel Uibo kirjeldas oma kogemust, mil magnetkäte seansi ajal esmakordselt lasi oma teadvuse lahti ja jõudis alateadvusesse.
Kuna terapeudi seansil on esialgu keeruline Kliendiga kontakti saavutada, siis proovisime ka lihtsamat varianti ehk läbi füüsilise (füüsilise valu) probleemi jõuda tegeliku probleemi tekitajani. Näiteks: külmad ja valutavad jalad enne magama jäämist. Väga huvitav oli jälgida ajalist tagasipöördumist valude fikseerimise hetkeni. Samuti antud perioodi tegevuste, muutuste kaardistamist ja emotsioonide kirjeldamist ning hilisemat tagasipöördumist praegusesse hetke ja olukorda. Arvan, et tegemist on kõigile väga huvitava protsessiga.

Järgmine kord saame kokku esmaspäeval, 26.märtsil kl.11.00 Veerenni põik 1F. Oodatud on kõik asjahuvilised. (töögrupis osalesid Pille Teearu, Angeelika Vollmann, Kristel Rannamees, Kristel Uibo ja Siret Seeder).