kolmapäev, 30. mai 2007

Silva õhtud

Päikest kaunisse päeva!

Saadan infomeili vaid Silva Õhtute kohta.


Silva Õhtud on plaanis teha:
Viljandis 12.juuni õhtul
Pärnus 13.juuni õhtul
Tallinnas 15.juuni õhtul

Kõigil päevadel algusega umbes kell 18.00.
Silva õhtu toimumiskohad on hetkel veel lahtised – oleneb osalejate arvust.

Kui pikalt võiks see väike kokkusaamine aega võtta? Oleneb Sinust – ehk osalejatest.

Plaanitud on umbes 3 tunnikest (algusega umbes kell 18.00) – läinud on tavaliselt 3,5 tunnikest (nii oli Jõgeval ja Tartus).
Teeme mõningaid harjutusi - mõni harjutus, mis oli meil põhikursusel, aga ka mõni teistsugune harjutus.
Kui Sul on mõne tehnika kohta tekkinud küsimusi, siis annan endast parima, et küsimus leiaks ka vastuse.

Samuti on plaanis vaadata üheskoos filmi "The Secret" ("Saladus") – sellest väheke allpool. Peale filmi vaatamist on teretulnud vastavasisuline vestlusring.

Silva klubi õhtu osalustasu on 50.-, katmaks organiseerimisrõõ mu.

Vajalik on eelregistreerimine. Silva õhtule registreerimiseks helista mulle tel 5650-4672 või saada email (pane sinna ka oma telefoni number) ja ma saadan tagasi info, et sinu nimi on kirjas.

Detsembris Tartus toimunud Silva Õhtut võib pidada kordaläinuks :) – väikest kokkuvõtet saad lugeda minu kodulehe foorumist suletud seltskonna alt. Et seda lugeda, siis selleks peaksid olema registreerinud end minu kodulehe kasutajaks ja end sisse loginud (silvalaste seltskonnale saad ligi siis, kui olen identifitseerinud selle, et kasutajaks registreerinu on ikka silvalane ja kui olen muutnud kasutaja ligipääsu taset).

Lähem info ka minu kodulehe foorumis „Foorumi kodukord”: http://www.simurg. ee/index. php?option= com_joomlaboard&Itemid=95&func=showcat&catid=10


Ikka paremat ja paremat käekäiku soovides

Reigo Reimets
Silva Meetodi koolitaja
OÜ Simurg
tel. +372-5650-4672
silvameetod@ simurg.ee
www.simurg.ee



Filmist „The Secret” („Saladus”)

Tegu on 2006.a. valminud 90-minutilise dokumentaalfilmiga, mis paljastab universumi SUURE SALADUSE, mida on edasi antud läbi aegade, et see jõuaks lõpuks nii sinu kui ka kogu inimkonnani.
Sellisena sarnaneb "Saladus" meil mõnel pool (sh KUMUs) juba näidatud filmiga “Mida k...dit me üldse teame?” ("What the Bleep Do We Know?").
See Saladus on kõige - lõputu rõõmu, tervise, raha, suhete, armastuse, nooruse või mida iganes sa ka oled soovinud - saavutamiseks.
Selles hämmastavas filmis antakse abinõud selle Saladuse mõistmiseks ja rakendamiseks omaenese elus.
Esmakordselt ajaloos kergitavad maailma juhtivad teadlased, kirjanikud ja filosoofid katteloori sellelt, mis on täielikult muutnud kõigi nende elu, kes seda kunagi teadnud on: Platon, Newton, Carnegie, Beethoven, Shakespeare, Einstein.

"Saladus" räägib kavatsuse-väljenduse (intention-manifest ation) mudelist ning sellest, kuidas kasutada "ligitõmbamise" seadust, et luua, mida iganes sa soovid.
Filmis tuuakse hästi esile, kuidas enamus inimesi keskendub vaid sellele, mida nad ei soovi, või siis võimendavad nad juba olemasolevat kogemust.
Seevastu edu saavutamiseks kavatsuse-väljenduse teel tuleb keskenduda sellele, mida sa ihkad/soovid ja seda isegi siis, kui see sinu praeguses elus veel ei kajastu.

Kommentaare ei ole: