neljapäev, 19. aprill 2007

Tagasiside 18.09.07 toimunule...

Meid oli kohal 10 inimest: Lia, Christine, Ursula, Margit, Maret, Arvo, Elisabeth, Ove, Koit, ja Elina.

Kõigepealt andsime väikese tagasiside möödunud nädalast, kus vastasime küsimustele, mis on hästi ja mis on halvasti. Palju meie üleelamisi ja emotsioone oli seotud eelmisel nädalal lahvatanud meedia rünnakuga Sach International´ile ja Jure seaduslikule tegevusele Eestis.
Proovisime mõüistatada, kes on sellisest skandaalist huvitatud ja millistel kaalutlustel seda läbi viiakse.
Leidsime, et asjast (kooli kahjustavast halvast mainest) huvitatuid võib olla tunduvalt enam kui algselt paistab.

Meie arvamus kõlab järgnevalt:
1. sellest konfliktist oleme kõik võitnud, sest igaüks meist saab enda jaoks teada olulisi motiive, mis meid on aktiveerinud vastavat koolitust läbi viima.
2. me oskame leida endi jaoks vajalikke tõendeid internetist, mis kinnitavad, et Sach International on olemas ja samuti High Diploma hüpnoteraapia- psühholoogias.
3. tuleb luua hüpno- psühholoogia liit või ühendus, mis hakkab meie ja ka õppeasutuse huve kaitsma ja tööd koordineerima.
4. kiiresti vajalik õppekava kirja panna (tõlkida), mis kergendab legaalse õpetamise loa ja litsentsi väljaandmist Eestis.
5. toetada Juret kõige selle ellu viimisel ja teda ka 25.mail 54.sünnipäeva puhul kena ja armsa, meie koostatud luuletusega meeles pidama. Selleks saadan meie meililisti väikese üleskutse ja palun kõigil jõudumööda sellega ühineda ja oma panus anda selle luuletuse loomiseks...

Lõpetasime peale kella 21 ja kohtume niisiis meili teel ning juba 24.aprillil toimuval sessil...

Kauneid kevadisi hetki soovides, meie kõik eelpool loetletud kaaslased

Kommentaare ei ole: