laupäev, 17. märts 2007

Reedel 16.märtsil 2007 kohtumise protokoll

Tere kallid kaaslased.

Kõigepealt, kes osalesid eilsel kohtumisel:
Anne , Ursula , Koit , Maret , Margit, Anu , Lia , Terje , Elina , Eve

Lühike ülevaade toimunust:

Esmalt selgus, et kolmapäeval viidi läbi kaks üritust. Esmalt Männikul kohtusid Ove ja Elisabeth ning Ursula juures Ursula, Koit ja Margit. Mõlemas rühmas viidi läbi sessioon.

Teiseks arutlesime, kuidas võiksime tulevikus kohtumisi läbi viia. Otsustasime, et tegevuskava, koht ja aeg olgu soovitavalt paindlik. Lisaks oleme ühinenud Tartu tugigrupiga ja seega kokkusaamised avarduvad veelgi. Männikul võiksid kohtumised toimuda kolmapäeviti kell 18.00. See tundus kõigile sobivat.

Seejärel toimus väike tagasiside ring. Ka sellest lühidalt.
Ursula: Koolitus lõi tavapärase elurütmi sassi, tekkisid unehäired, mis ajab närvi. Peale esimest koolituspäeva, kus läbisime teema "magnetkäed", teadvus selgines ja sensitiivsus kasvas. Hetkel okkaline... On mõelnud tagasiside andmise vajalikkusele. Huvitav aeg.
Elisabeth: Kooli tulles, oli juba 3 ööd olnud magamata, tundis külma, sest tuli otse Tartus toimunud psühhosomaatika seminarilt. Neljapäeval oksendas ja peale seda oli kõik ok. Jure seminar oli võimas!
Maret: Peale koolipäevi nägi väga kummalist und, kus sai oma küsimustele otsesed vastused ja mis ajasid teda nutma. Kõik 3 koolituspäeva olid udused, imelikud... nüüdseks olukord normaliseerub.
Koit: olen mees metsast. Mul on palju emotsioone. Koolis oli väga erutav, palju emotsioone... õhtuti peavalud, kuid magasin siiski hästi.Vahepealsel ajal olen teinud ühe juhtunmi analüüsi, kus proovisin nö füüsilist sidet tekitada (perekonnaliikmete kaardistamine).
Anne: mulle pole koolimapp isegi mitte meelde tulnud. Viin läbi vestlusi mehega. Mees on hetkel skeptiline antud koolituse seisukohalt. hetkel on käsil peresuhted, käivad koos perenõustaja juures... Mees on teistsugune: kui tavaliselt on toetav, siis nüüd suhtub Anni ettevõtmistesse skeptiliselt. Annile meeldib, et on kodutööd teha.
Terje: pärast viimast Tartu sessiooni koges ebaõnnestumise tunnet ( ei õnnestunud teatud seansid)--> sügavuti mineku teema, uued tehnikad (klient näitab ei või ja käte abil), see ajas kliendi naerma, Terje tundis läbikukkumise tunnet. teistkordselt oli Valdot raske peegeldada. terje oli endas pettunud. Peale sessi toetas teda oma grupp kahel kohtumisel. Viimased seansid on õnnestunud. Sai selgeks, et teraapiaprotsess ei sõltu partneristest, vaid paljudest asjaoludest.
Margit: minu elus pole midagi revolutsioonilist toimunud.
Anu: olen naine metsast. Mul oli raske seal olla. Sain koolis suure pettumuse osaliseks. Midagi ei õnnestunud. Mis on elus üldse toimunud. Professionaalsed psühholoogid hirmutasid ja nende kõrval tunnen-tundisn ennast ebakindlalt, sest pisut kardan neid. Nad võütsid mind koolis raudsesse haardesse ja hirmutasid mind teadlikult.
tagasiside Ursulalt: iga inimene leiab oma; Lia: kõik läbivad koolituse oma aja jooksul, mis ei mõjuta tulemust, pole kaht sarnast terapeuti;
Lia: olin koolis väga väsinud, reedel oli tööpäev ja seejärel üks väga raske sessioon, laupäeval- pühapäeval tegelesin lastelastega, esmaspäeval oli väga tihe tööpäev, jäin haigeks ja alates teispäevast ravin ennast. Olen tänulik Ovele, kes kolmapäeval kohtus Elisabethiga. Rõõm oli teie kõigiga täna kohtuda.
NB! lisaks Männiku ruumidele on pakkuda keldriruumid Endla tn 12 (keelekeskuse lähedal). Kui need sobivad, siis või artada, millal seal tegevust läbi viia. On võimalik teha sessioone neljapäeva, mil seal toimuvad nn Terviseklubi tegevused. Muul ajal samuti sobiv koht kohtumisteks. Võimalik kasutada ka laupäeval- pühapäeval.
Elina: pole olnud aega materjale lugeda.
Eve: vasak silm kisub krampi; peale kooli tundsin, et ei tekkinud eufooriat nagu tavaliselt "hea asja avastamisel". Tekkis rahulolematus, mille "panin" enda mängitud klienti. Hiljem suhtlesin oma nõustajaga, arutlesime, miks taoline olukord tekkis. Peale kooli- neljapäeval, läksin jooga tundi, peale seda tekkisid jõulised protsessid, mis tõendasid, et universumi jõud kiidavad antud tegevuse heaks. Reedel helistas keegi, kes vajas nõustamist, reedeks pakuti juba nõustamise jaoks vajalikke ruume... tekkis tugev teadmine, et see on õige. Väga sügavad protsessid, jõulised.
>Elisabeth tundis huvi, kas keegi on käinud individuaalsetel Jure sessioonidel.
Eve on käinud 4-jal korral. Imetleb Jure tehnikaid. Meeldib, et Jure ei anna kunagi käske, mida peab tegema. Eve jälgib Jure käike, võtab õppust. Tänu Jurele õnnestub käia mööda kraave...

4. Seejärel toimusid sessioonid kolmestes- neljastes rühmades. Siis olid rollid jaotatud: klient- nõustaja- vaatleja vahel.
Kohtumine lõppes ca 20.30 paiku.

NB! Sellele kirjutisele võib anda kommentaare.
NB Iga kirjutist saab parandada pliiatsi kujutise alt.
NB! Järgmisel kohtumisel teeme kindlasti ka pilte. Võta fotokas kaasa!
Lisage oma kirjutis !

Kommentaare ei ole: