kolmapäev, 28. märts 2007

Päevagrupi II kohtumine

Päevane praktikagrupp oli seekord 8-liikmeline. Kohal olid: Kristel R, Kristel U, Marju, Angeelika, Arvo, Maare, Siret ja võõrustaja Pille.
Nüüd juba tavapäraselt algas meie praktikum seekordki raamatute tutvustamisega. Kristel U. tõi kaasa mitu põnevat raamatut. Soovitame neid ka teil, mõttekaaslastel, lähemalt silmitseda ja huvi korral lugeda: "Tervendavad emotsioonid" autor Daniel Coleman; "Kuidas lugeda ja kasutada kehakeelt" autor A. Jaskolka; "Igapäevaoskused" autor Robert Bolton; "Sotsiaalne intelligents", "Emotsionaalne intelligents", "Kui täis on sinu tass", "Saladused elu kohta, mida peaksid teadma".
Arutasime ka praktilise töö käigus tekkinud küsimusi. Kuidas lõpetada seanssi. Kuidas tajuda, mis meeleolus on klient seansi ajal - vaheküsimuste esitamine. Klient kardab sõna hüpnoos, kuidas seda defineerida ja kliendi jaoks pehmelt kirjeldada.
Alustasime praktikumi tavapärasest teistmoodi. Igaüks esitas ühe avatud küsimuse, millele kõik ka vastasid. Näiteks: "Mis teeb sind elus õnnelikuks?", "Millal sa viimati tundsid hirmu?"jne. Pärast küsimuste ja vastuste vooru jõudsime järeldusele, et meil kõigil on oma eriline tunnetusskaala positiivse (õnne) ja negatiivse (hirmu) tajumiseks. Seega on materjali, mida vormida - parandada ja muuta nii endi hulgas kui ka kogu väikesel Eestimaal - piisavalt.
Praktikum lõppes töörühmadena, kus harjutati nii perekonna joonistamist, hüpnoosi kui ka avatud küsimusi. Praktikum kestis 3,5h.
NB! Järgmine kord kohtume esmaspäeval, 2.aprillil, kl. 11.00 Veerenni 1F. Kõik on oodatud.

Kommentaare ei ole: